Понеделник, 02 Октомври 2023 17:04

ГРАФИК ЗА РОДИТЕЛСКИ СРЕЩИ 2023 - 2024 г.

ОБЕДИНЕНО УЧИЛИЩЕ “Св. ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ “– С. ДОЛНО ОСЕНОВО

ОБЩ. СИМИТЛИ, ОБЛ. БЛАГОЕВГРАД, email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


 

ГРАФИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА РОДИТЕЛСКИ СРЕЩИ ПРЕЗ УЧЕБНАТА 2023/2024  ГОДИНА

 

 

Срок

Клас

Тема

1.

септември 2023 г.

I - X

Насоки за работа през учебната 2023/2024 г. Запознаване с училищния учебен план, ПДУ, Етичен кодекс. БДП - безопасен път до дома. Избор на родителски актив.

2.

февруари 2024 г.

I - X

Постижения и предизвикателства през първия учебен срок. Насоки за подобряване работата през втория учебен срок.

3.

април 2024 г.

I - III

Мерки за успешно приключване на учебната година.

IV

Организация и провеждане на НВО в IV клас. Запознаване с регламента за провеждане на НВО по БЕЛ и математика.

4.

май 2024 г.

V- VI

Мерки за успешно приключване на учебната година.

VII

Обсъждане на организацията и провеждането на НВО по БЕЛ и математика в VII клас –запознаване с изискванията за провеждане на съответното външно оценяване и неговия формат. Запознаване с графика на дейностите по приемане на ученици в държавни и общински училища.

5.

юни 2024 г.

VIII - IX  

Мерки за успешно приключване на учебната година.

X

Обсъждане на организацията и провеждането на НВО по БЕЛ и математика в X клас –запознаване с изискванията за провеждане на съответното външно оценяване и неговия формат.

 

·         Задължителни родителски срещи:

1. Графикът за провеждане на родителските срещи се спазва стриктно.

2. Всяка родителска среща се провежда по предварително обявен дневен ред, публикуван на едно от следните места: таблото в училище, на сайта на училището, електронен дневник или друга социална мрежа.

3. Класният ръководител е отговорен за информиране на родителите на учениците за провеждането на родителската среща и подробности около нея. По време на срещата задължително попълва Протокол от срещата, в който описва взетите решения и обсъжданите въпроси. Задължително изисква подпис от присъствалите родители.

4. Промени в графика могат да бъдат извършвани само по обективни причини, съгласувано с директора на училището и по реда на неговото утвърждаване. В случай на невъзможност за провеждане на срещата или други обективни причини класните ръководители уведомяват директора/заместник-директора и уточняват друго време за провеждане на срещата, за което своевременно уведомяват учениците и родителите.

·         Извънредни родителски срещи:

1. Провеждат се по преценка на ръководството на училището, при конкретен случай, по инициатива на класен ръководител или изразено желание на ученик / родител.

2. Редът и начинът на провеждането им се определя от класния ръководител, съгласувано с ръководството на училището.

 

 

 

ЛИЛЯНА КАЧУЛСКА

Директор на Обединено училище

“Св. Паисий  Хилендарски“ - с. Долно Осеново, общ. Симитли

 

 

ОбУ,,Св.П.Хилендарски'' се намира в с. Долно Осеново, община Симитли. Училището е основано през 1910 г., като начално, а от 1967 г. става основно.

Please publish modules in offcanvas position.